miércoles, 29 de julio de 2009

Sueño #5 - Pacto con el demonio


Un edificio en bahía, huele a mar, a gasolina y a pescado. Soy un hombre de unos treinta años, trabajo para lo policía y estoy investigando un caso que me afecta personalmente. Vampiros, brujas y monstruos han secuestrado a unos niños y es mi deber como policía y persona salvarlos. Pero el diablo me ofrece un trato. Si olvido este caso y dejo que los malvados cumplan con su propósito, él me devolverá de los infiernos a la persona que más quiero. Me encuentro ante un terrible debate, los niños suplican por su vida, la policía confía mí, pero le hecho tanto de menos que me es casi imposible respirar. Por otra parte no sé si el demonio me miente o si es una especie de trampa, y soy consciente de que si el demonio quiere a los niños a cambio de algo importante para mí es porque los necesita de verdad y estoy ante un asunto serio.
- ¿Aceptas? -dice el demonio
- Acepto.
Nos besamos para sellar el trato y el demonio me sonríe con malicia.
Llena de culpa, voy a la policía e invento una pista falsa que les llevará a la otra punta de la bahía para que los malos puedan escapar. Una vez me reúno con los monstruos, le pregunto a una vampira por qué son como son.
- Estás a punto de descubrirlo -ríe mientras acaricia a uno de los niños con una uña afilada y púrpura.

Me despierto.

4 comentarios:

  1. Venga venga, m'he de posar ses piles amb so psicoanalisis ò_ó Pauta! Pauta! Pauta!

    Hi ha un parell de coses que es van repetint en el teu món oníric :

    El Dimoni : Sempre està per allà, per A o per B, no falla. Si, nos hi fixam bé, sempre hi ha un pla, el pla et sol unir al diable, per bé o per mal. No sé si tendriem que representar el Diable com a MAL o MALVAT absolut, si anam mirant, aquest sol fer mal a altres, però no a tu, més bé la questió és que et pot fer dubtar de coses morals o inmorals. Potser representa alguna inseguritat teva, alguna cosa que no saps si agafar, la tentació, el yin i el yang, o potser representa la teva intenció intriseca i secreta de buscar un nou camí fent el que tenguis que fer, matar, o deixar que mori gent. El teu subconscient et parla de decisions, opcions, i probabilitats potser.

    El Mar : Arriba fins a l'horitzó, estas a la vorera, i no pots avançar, o no avances, desde el mar sol haver-hi coses desagradables, però al mateix temps, com dir-ho, no són grans enemics teus, més bé del món. Pot ser una barrera , falta de comunicació, o un impediment.

    El Pla : Passen coses, perquè hi ha un pla, no són casualitats així saltejades i a més el pla sol tenir traicions dins, potser és el teu pla, o no, o de algú altre una dona dolenta. O potser només ets un titella, però el pla hi és. Et pot donar coses bones o dolentes, però sempre es segueixen les instruccions, hi ha marques del pla, hi ha pactes i cartes,estan ben tramats. Poden significar una rutina, poden significar per una banda que tu tens clar el que vols i que s'ha de seguir el pla però per altra banda, a vegades el pla se't podria girar contra tu, com una mena de por o inquietut pel procés de les coses, el subconscient ens parla de camins.

    El temps : El temps en el teu somni és una trampa, canvia i et fas gran (i canvies de sexe?). El temps és perillós, estàs disfrutant del seu curs natural, aquí detect simplement una voluntat de secuenciació natural del temps, una satisfacció de com va l'asumpte, perquè dins els somnis el temps és trampa, ho detectes.

    Aixi que si ajuntam tot el patchwork, podriem deduir que t'agrada com et van les coses, a vegades et plantejes coses però en el fons saps que va bé "your way", potser oscilaries un poc cap aquí o cap allà, sense grans explosions. Vols seguir endavant amb els teus plans i no vols lògicament que res et pari, encara que hagi coses que semblin impossibles en principi. Potser tens dubtes en algunes decisions perquè penses si faràs mal o no a algú però saps que en realitat no passarà res.

    En general dedueixo això.

    ResponderEliminar
  2. Eii, ara tornaré a provar fent un psicoanalisis més profesioal. Segons Freud tot somni és la manifestació d'un desitj de qui somnia (contigut latent) que es troba al subconscient però la nostra ment hi posa uns mecanismes de censura per a adaptar culturalment el nostre desitj al contigut manifest , que com a resultat dóna el somni treballat, aixi com el recordes. Diu Freud que quan en un somni hi ha sensació d'angustia, vegis, és un malson, és perquè el desitj és tan fort que ni els nostres mecanismes de censura poden aplcar-lo.

    En aquest somni, s'interposen varies responsabilitats de ser un home, ser adult, ser policia, etc, a una serie de temptacions que venen donades. El dimoni t'ofereix coses, temptació, olvid, evasió, et lleva una càrrega i et dóna quan vols. El diable potser és un simple element per simbolitzar aquesta falta de moralitat, que el teu cervell ha treballat per a que sigui verosimil.

    Aqui hi entra en joc un debat moral. Els nins necessiten la policia, el dimoni et necessita a tu, i tu necessites el teu ésser estimat. La força i l'intensitat de la situació, expressen de que hi ha una necessitat forta de recuperar-lo, això vol dir que realment estàs disposada a donar coses per aquest llaç. Desitjes una relació i també desitjes evadir-te del cas, encara que la teva responsabilitat fassi que sembli inmoral.

    En sentir culpa fas que el teu Jo és senti millor per el que has fet, t'has com justificat dins el somni. Allunyes la policia del seus objectius perquè era així el pacte, compleixes per complir el que vols.

    Quan li fas la pregunta a la vampira, i això et deixa amb la mel als llavis, significa que hi ha la voluntat de saber alguna cosa, i penses que l'has de saber, però no estàs del tot segura, i potser tu mateixa t'has censurat la resposta perquè potser ja la saps.

    Aquesta interpretació més Freud 4 Ever me du a la següent conclusió:

    Hi ha una informació, que et lliga amb algú, que tu penses que has de saber, i de fet la saps, però la vols obviar, desitjes no pensar-hi perquè això et fa estar millor.

    CHAN CHAN.

    ResponderEliminar
  3. No tenc coratge de dir res després d'aquest anàlisi...

    ResponderEliminar
  4. Té moltíssim de sentit, gràcis per ses teves interpretacions, MrGaga!

    ResponderEliminar